Lynn van den BoomenMedewerkster bediening

    Bij ’t Koffiehuis verwelkomen we je graag met een glimlach van Lynn, onze enthousiaste 19-jarige medewerker bediening. Naast haar studie ruimteontwikkeling die ze volgt in Tilburg, waar ze zich voorbereidt om projectontwikkelaar te worden, geniet ze van haar werk bij ons.
    Haar favoriete drankje? De iced mango matcha special, volgens Lynn een absolute aanrader!

    Ze houdt van Italië, vooral vanwege het eten en drinken, waarbij pasta carbonara haar favoriet is, mits haar vader het maakt. Lynn is een perfectionist die altijd het beste uit zichzelf haalt, hoewel ze zelf vindt dat ze soms wat ongeduldig en direct kan zijn.

    Vrije tijd spendeert ze graag met vrienden en ook is Lynn een échte voetbalfan. Als Ajax-fan zit zij het liefst voor de televisie om wedstrijden te kijken of bezoekt ze het stadion. Ze geniet van de spanning en de sfeer tijdens de wedstrijden. Ondanks haar liefde voor Ajax, is ze ook wel eens met vriendinnen naar PSV-wedstrijden geweest, al sloeg ze het kampioenschapsfeest liever over.

    Het terras kabelen vindt ze minder leuk, maar de gezelligheid met collega’s maakt alles goed. Lynn droomt van reizen naar Australië en het zien van het noorderlicht, maar leeft vooral in het nu. Kom langs en maak kennis met Lynn!