Elise van NistelrooijMedewerkster bediening

    Ontmoet onze collega Elise, 16 jaar jong, staat op het punt om te beginnen aan haar studie HBO Verpleegkunde aan de Avans Hogeschool. Ze droomt ervan om in de zorg te werken, maar hoe ze daar precies invulling aan gaat geven? Dat is nog een verrassing. Specialiseren wil ze zeker, maar eerst die studie induiken!

    Elise begint haar dag het liefst met een latte macchiato—maar dan wel met havermelk, want koemelk kan ze beter vermijden. Voeg er een scheutje caramel aan toe en je hebt haar blij.
    Als ze niet over verpleegkundige dingen nadenkt, droomt ze weg naar Taiwan, haar favoriete vakantiebestemming. Maar eerlijk is eerlijk, alles met zon, zee en strand maakt haar blij. En sushi natuurlijk, vooral met garnaal, het liefst afgehaald bij Wasabi.  Wakker maken? Doe dat maar voor een bord sushi of een spontane vakantie!

    Elise is trots op haar sociale karakter, maar dat perfectionistische trekje? Ach, soms zit het in de weg, maar het hoort erbij. Haar grootste trots? Dat ze haar HAVO-diploma in de pocket heeft.
    In haar vrije tijd is ze te vinden bij haar paard Bibi, waar ze vijf keer per week traint. Springen vindt ze het leukst, al is ze beter in dressuur. En als ze even niet in de stallen is, gaat ze graag met vrienden leuke dingen doen.

    Kom jij snel kennis maken met Elise?