Onze workshops

20230314-koffiehuis-rosmalen-59_web-1

BARISTA WORKSHOP

Informatie

Kenners weten hoe moeilijk het is om dé perfecte koffie te zetten. Wil jij ook leren koffie te zetten als een echte professional? Dan is onze barista workshop echt iets voor jou. De barista workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte met informatie over koffie, uitleg over de apparatuur en welke handelingen er nodig zijn voor het zetten van een goede espresso. Ook laten we zien hoe melk opgeschuimd moet worden en hoe je een cappuccino bereidt. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van de perfecte koffie. De workshop duurt ruim 2 uur, met ruimte voor uitloop.  

Inschrijven

  Kosten

  € 54,50 per persoon. Genoeg koffie om te proeven tijdens de workshop is natuurlijk inclusief.

  LATTE ART WORKSHOP

  Informatie

  Altijd al een hartje of rosetta willen schenken in jouw cappuccino of latte macchiato? Schrijf je dan in voor de workshop Latte Art. In deze workshop leggen we je uit over de belangrijkste technieken die nodig zijn voor een perfecte cappuccino: het correct opschuimen en inschenken van melk. Daarnaast laten we zien hoe je de schenktechnieken toepast voor het inschenken van de basisfiguren (hart, rosetta en tulp). Vervolgens krijg je de gelegenheid om hier onder begeleiding mee te oefenen. Het is goed om te weten dat het schenken van latte art niet alleen om kennis van technieken vraagt, maar zeker ook veel oefening en vaardigheid. Onze missie is om jou in ieder geval een herkenbaar hartje te laten schenken! De workshop duurt 2 uur, met ruimte voor uitloop. 

  Inschrijven

   Kosten

   € 54,50 per persoon. Genoeg koffie om te proeven tijdens de workshop is natuurlijk inclusief.

   trisha

   Extra voorwaarden

   • De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en oefenmogelijkheid voor iedere deelnemer.
   • Je kunt inschrijven via onze website. Zodra je een bevestiging per mail van ons hebt ontvangen, is de inschrijving definitief.
   • We behouden ons het recht toe de workshop te annuleren bij minder dan 4 deelnemers, uiterlijk 24 uur van tevoren.
   • Een workshop voor een besloten groep behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@koffiehuisrosmalen.nl of via het contactformulier op de website.