Voorleesochtend

Voorlees-
ochtend

VANWEGE DE ENORME HOEVEELHEID AANMELDINGEN IS HET MAXIMUM VOOR 17 DECEMBER BEREIKT. DOOR HET SUCCES MAKEN WIJ SNEL WEER EEN NIEUWE DATUM BEKEND. HEB JE INTERESSE? LAAT DAN JOUW GEGEVENS ACHTER ZODAT JIJ EN JOUW KIND(EREN) ALS EERSTE EEN UITNODIGING KRIJGEN! 

Kom en ontdek de magie van baby- en kindergebaren tijdens de voorleesochtend voor jouw kind. Speciaal voor kinderen van 0 – 4 jaar.

Beste families,

Baby- en kindergebaren zijn veel meer dan gewoon handbewegingen; ze vormen een venster naar de gedachten en emoties van baby’s en kinderen, en stellen hen in staat te communiceren nog voordat ze kunnen spreken.

We willen jou en jouw kind daarom van harte uitnodigen voor een bijzondere kinder-voorleesochtend in ’t Koffiehuis Rosmalen. Deze middag staat helemaal in het teken van baby- en kindergebaren, met waardevolle inzichten en tips van Esther Vossen – Schulte, specialist baby- en kindergebaren, tolk Nederlandse gebarentaal i.o. en oprichtster van Handentaal (www.handentaal.nl).

Op 17 december staat Esther klaar om jullie mee te nemen in de wereld van gebaren en de prachtige voordelen die deze bieden voor de ontwikkeling van kinderen.

OVER DE OCHTEND

Wanneer en waar:

  • Datum: 17 december 2023
  • Tijd: 10:30 – 12:30 uur
  • Waar: ’t Koffiehuis Rosmalen
  • Kosten: € 4,00 per kind en daarvoor krijg je een koffie/thee naar keuze op zondag 17 december tussen 10.30 – 12.30 uur.

Tijdens deze voorleesochtend willen we:

Een verhaal delen: Esther Vossen – Schulte neemt jullie en jullie kleintjes mee op een reis vol verbeelding en avontuur. Het verhaal is zorgvuldig geselecteerd om alle kinderen te betrekken en hun verbeeldingskracht te stimuleren.

Diep in baby- en kindergebaren duiken: Ontdek de voordelen van het gebruik van gebaren bij de communicatie met kinderen. Het voorlezen met gebaren demonstreert hoe de gebaren kunnen worden geïntegreerd in dagelijkse activiteiten en hoe ze de communicatie en taalvaardigheid kunnen verrijken.

Wij geloven dat baby- en kindergebaren een waardevolle vaardigheid zijn om de band met je kind te versterken en hen te helpen communiceren nog voordat ze kunnen praten.

Markeer 17 december in je agenda en kom naar onze kinder-voorleesochtend. Laten we samen de wonderen van baby- en kindergebaren ontdekken en genieten van een mooie ochtend vol verhalen en betekenisvolle communicatie.

AANMELDEN