Voorleesochtend

Voorlees-
ochtend

Kom en ontdek de magie van baby- en kindergebaren tijdens de voorleesochtend voor jouw kind.

Speciaal voor kinderen van 0 – 4 jaar.

Beste families,

Baby- en kindergebaren zijn veel meer dan gewoon handbewegingen; ze vormen een venster naar de gedachten en emoties van baby’s en kinderen en stellen hen in staat te communiceren nog voordat ze kunnen spreken.

We willen jou en jouw kind daarom van harte uitnodigen voor een bijzondere kinder-voorleesochtend in ’t Koffiehuis Rosmalen. Deze ochtend staat helemaal in het teken van baby- en kindergebaren, met waardevolle inzichten en tips van Esther Vossen – Schulte, specialist baby- en kindergebaren, tolk Nederlandse gebarentaal i.o. en oprichtster van Handentaal (www.handentaal.nl).

Na het succes van de vorige voorleesochtend staat Esther op zondag 30 juni, zondag 21 juli en zondag 11 augustus opnieuw klaar om jullie mee te nemen in de wereld van gebaren en de prachtige voordelen die deze bieden voor de ontwikkeling van kinderen. Het is mogelijk om deel te nemen aan meerdere ochtenden.

OVER DE OCHTEND

Wanneer en waar:

  • Data: Zondag 30 juni, 21 juli en 11 augustus 2024
  • Tijd: 09.30 – 11:00 uur
  • Waar: ’t Koffiehuis Rosmalen
  • Kosten: Gratis deelname voor kinderen van 0-4 jaar en hun ouders. Eten/drinken zijn voor eigen rekening.

Tijdens deze voorleesochtend willen we:

Een verhaal delen: Esther Vossen – Schulte neemt jullie en jullie kleintjes mee op een reis vol verbeelding en avontuur. Het verhaal is zorgvuldig geselecteerd om alle kinderen te betrekken en hun verbeeldingskracht te stimuleren.

Diep in baby- en kindergebaren duiken: Ontdek de voordelen van het gebruik van gebaren bij de communicatie met kinderen. Het voorlezen met gebaren demonstreert hoe de gebaren kunnen worden geïntegreerd in dagelijkse activiteiten en hoe ze de communicatie en taalvaardigheid kunnen verrijken.

Wij geloven dat baby- en kindergebaren een waardevolle vaardigheid zijn om de band met je kind te versterken en hen te helpen communiceren nog voordat ze kunnen praten.

Markeer de data in je agenda en kom naar onze kinder-voorleesochtend. Laten we samen de wonderen van baby- en kindergebaren ontdekken en genieten van een mooie ochtend vol verhalen en betekenisvolle communicatie.

AANMELDEN