WORKSHOPS
Altijd al willen leren hoe wij dat nou precies doen: de perfecte espresso zetten en zo'n mooi figuur schenken op een cappuccino? Schrijf je in voor een workshop waarbij wij jou alle ins & outs leren over koffie. 
 
Wij geven barista workshops en workshops die gericht zijn op latte art. De workshops worden gegeven door een van onze professionele barista's. Zij vinden het fantastisch om hun passie voor en kennis over koffie aan jou over te brengen en hebben inmiddels vele jaren ervaring als professioneel barista waardoor zij jou daarom de fijne kneepjes van het baristavak kunnen leren.  

De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en oefenmogelijkheid voor iedere deelnemer. 
 
BARISTA WORKSHOP
De barista workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte met informatie over koffie, uitleg over de apparatuur en welke handelingen er nodig zijn voor het zetten van een goede espresso. Ook laten we zien hoe melk opgeschuimd moet worden en hoe je een cappuccino bereidt. Vervolgens is er ruimte om zelf te oefenen. De workshop duurt 2 uur, met ruimte voor uitloop. 
 
Data 
Vrijdag 10 maart 2023, 19.30 uur

 

 

LATTE ART WORKSHOP
In de latte art workshop leggen we je uit over de belangrijkste technieken die nodig zijn: het correct opschuimen en inschenken van melk. Daarnaast laten we zien hoe je de schenktechnieken toepast voor het inschenken van de basisfiguren (hart, rosetta en tulp). Vervolgens krijg je de gelegenheid om hier onder begeleiding mee te oefenen. Het is goed om te weten dat het schenken van latte art niet alleen om kennis van technieken vraagt, maar zeker ook veel oefening en vaardigheid. Onze missie is om jou in ieder geval een herkenbaar hartje te laten schenken! De workshop duurt 2 uur, met ruimte voor uitloop.
 
Data 
Vrijdag 9 juni 2023, 19.30 uur

Kosten
€ 54,50 per persoon. Genoeg koffie om te proeven tijdens de workshop is natuurlijk inclusief. 
 
Voorwaarden:
- Je kunt inschrijven per e-mail via info@koffiehuisrosmalen.nl. Zodra je een bevestiging per mail van ons hebt ontvangen, is de inschrijving definitief. 
- We behouden ons het recht toe de workshop te annuleren bij minder dan 4 deelnemers, uiterlijk 24 uur van te voren. 
- Een workshop voor een besloten groep behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@koffiehuisrosmalen.nl